Кадър Bulgaria ON AIRЖители на квартал Красно село недоумяват къде са

...
Кадър Bulgaria ON AIRЖители на квартал Красно село недоумяват къде са
Коментари Харесай

Месечни сметки за вода от над 1000 лева попариха софиянци в Красно село

Кадър Bulgaria ON AIR

Жители на квартал " Красно село " недоумяват къде са отишли над 32 хиляди куб. вода, минали през общия водомер. " Приятната " изненада пристигнала със сметките за студена вода, които надвишават 1000 лева на домакинство. 

Според един от живущите във входа толкоз вода не може да изтече през тръба, която е необятна 2 цола, а въпреки всичко в случай че това стане, то блокът ще се трансформира в езеро.

" Сметката ми е 3408,32 лева Това е сметка за 10 години. Последните засичания са за към 50 дни и се оказва, че съм изхарчил 20 хиляди куб. вода. Практически това няма по какъв начин да стане ", безапелационен е той, представен от Bulgaria ON AIR.

Друг пострадал посочи, че няма по какъв начин да заплати сметка за вода, употребена от някой различен.

" За 20 дни ми поставят 500 лева сметка. Дори и да разказват теч от водомер, то би трябвало да има басейн в блока. Новият водомер би трябвало да регистрира същото количество, а това не става ", изясни още опареният клиент.

Жителите на блока настояват, че са подавани тъжби както до " Софийска вода ", по този начин и до други институции, само че отвред споделят, че това е нещо обикновено.

Все отново от " Софийска вода " ще дойдат на повторна инспекция, с цел да ревизират сигнала.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР